Opdrachtgevers

Home / Opdrachtgevers

Vind je professional

Engify helpt je aan een succesvolle match

Engify is ontstaan uit het idee om te doen waar we goed in zijn: technische professionals koppelen aan de juiste opdrachtgevers. Door onze kennis en ervaring in de markt zijn wij in staat om diepgang te brengen aan de zoektocht naar de perfecte match.

Wij geloven erin dat de opdrachtgever zelf de keuze maakt om een kandidaat direct in dienst te nemen dan wel op detavast basis.

Wij werken op basis van een persoonlijke en informele samenwerking. Waardoor snel en kritisch gehandeld kan worden bij het zoeken en voorstellen van interessante kandidaten.

Door ons uitgebreide netwerk aan professionals zijn we in staat de juiste werving en selectie te maken. Wij staan voor kwaliteit boven kwantiteit en maken een match voor de lange termijn.

Wij hebben kennis en ervaring in onze vakgebieden. Hierdoor begrijpen wij jouw wensen en behoeften en weten we de juiste brug te slaan naar een toekomstige medewerker.

Doordat je via Engify een medewerker direct op de eigen loonlijst kan plaatsen, bouw je vanaf de eerste werkdag aan een vertrouwelijke relatie tussen werknemer en werkgever.

Dien je verzoek in als bedrijf

Ben je als bedrijf op zoek naar een technische professional? Wij begrijpen als geen ander wat je zoekt en maken de perfecte match.