Stageplekken en afstudeeropdrachten beschikbaar!

Plaats: Roermond

Ben jij een gedreven student en ben je op zoek naar een leerzame omgeving? Zoek niet verder! Wij hebben plek voor zowel meer werk stagiaires als afstudeerders.

Over Ons

Wij zijn een innovatief bedrijf dat gelooft in de kracht van groei en ontwikkeling. Onze organisatie is gericht op het bieden van een stimulerende omgeving waarin jij als professional kunt ontwikkelen. Met een focus op de meest vooruitstrevende sectoren, zoals de Hightech-, Medische-, Automotive- en Duurzaamheidssector, bieden wij een platform om jouw vaardigheden te ontwikkelen en jouw carrière een boost te geven.

Jouw Rol

Als Stagiaire krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen in een door jou gekozen specialisatie. Dit kan in de richting van marketing, sales, accountmanagement of human resources zijn.

Voorafgaand gaan we samen een opdracht definiëren die wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen. We stellen een takenpakket op die je naast je opdracht kan doen en waarmee je direct professionele werkervaring op doet!

Al het harde werken wordt uiteindelijk beloond met de mogelijkheid om ons vaste team te versterken (parttime of fulltime). Deze rol wordt voorafgaand besproken zodat je weet wat de kansen zijn na het afronden van de stage.

Wat Wij Bieden

  • Een inspirerende omgeving gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Doorgroeimogelijkheden tot volwaardig medewerker;
  • Uitgebreid trainingsprogramma en continue ondersteuning;

Wat We Zoeken

  • Een ambitieuze student die een commerciële opleiding volgt;
  • Resultaatgericht, proactief en leergierig;
  • Ambitie om te groeien in een snel veranderende omgeving.

Wil jij jouw carrière een boost geven en deel uitmaken van een bedrijf dat investeert in jouw groei? Solliciteer dan nu en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben!

Solliciteer op deze functie

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx