Professionals

Home / Professionals

Word professional

Engify helpt je aan een succesvolle carrière

Engify is ontstaan uit het idee om te doen waar we goed in zijn: technische professionals koppelen aan de juiste opdrachtgevers. Door onze kennis en ervaring in de markt zijn wij in staat om diepgang te brengen aan de zoektocht naar de perfecte match. Wij geloven erin dat een direct dienstverband bij de opdrachtgever toegevoegde waarde heeft voor beide partijen. Een zogeheten perfecte match is immers bestemd voor de lange termijn. Vandaar onze slogan: ‘Supplier of Careers‘.

Door onze persoonlijke benadering brengen we diepgang aan jouw oriëntatie. Jij bent het startpunt in de zoektocht naar de juiste opdrachtgever, en niet andersom.

 

Wij gebruiken ons netwerk om direct contact te leggen met opdrachtgevers die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Het is immers onmogelijk om de hele markt alleen te verkennen.

 

Wij hebben kennis en ervaring in onze vakgebieden. Hierdoor begrijpen wij jouw wensen en behoeften en weten we de juiste brug te slaan naar een toekomstige werkgever.

 

Doordat Engify de mogelijkheid biedt tot een direct dienstverband bij onze opdrachtgevers sta jij zelf aan het roer van jouw carrière.

 

Benieuwd welk salaris goed past bij jouw skills?

Versterk jezelf door nauwkeurig je salaris te berekenen op basis van je vaardigheden. Ontdek de ideale baanmogelijkheden die perfect aansluiten bij jouw talenten, zodat je weloverwogen carrièrekeuzes kunt maken die op maat zijn gemaakt voor jouw unieke vaardigheden.

Hoe gaan wij te werk?

Doorloop de stappen naar jouw droombaan

Gestructureerd aan de slag om resultaat te behalen!

01. Oriëntatie

De eerste fase is de oriëntatiefase. Hierin gaan we afkaarten wat bij jou past aan de hand van jouw wensen, ambities en kennis. Dit doen we in een persoonlijk gesprek.

02. Koppeling netwerk

Aan de hand van de bevindingen uit de oriëntatiefase gaan we gericht aan de slag om jou te koppelen aan de juiste opdrachtgevers binnen ons netwerk.

03. Sollicitatie

Na het maken van de juiste match kom je in de sollicitatiefase. Wij helpen je om goed voorbereid op gesprek te gaan.

04. Voorwaarden

Door onze kennis in de markt weten we welke arbeidsvoorwaarden je mag verwachten. Wij adviseren jou hoe je tot de beste aanbieding komt.

05. Droombaan

Je start met een nieuwe uitdaging bij die opdrachtgever en functie waar al je wensen, behoeften en ambities samenkomen.

Succesverhalen

Ontdek hoe onze expertise bijdraagt aan het vinden van het juiste talent voor uitdagende technische rollen én laat je inspireren door verhalen van professionals die hun carrière een boost hebben gegeven via Engify.

Vakgebieden

Elektronica

Elektronica wordt met de dag minder zichtbaar, maar krijgt steeds meer invloed. Binnen dit vakgebied werk je aan de mogelijkheden van de toekomst. Complexiteit en nauwkeurigheid zijn uitdagingen die jij als professional graag aanpakt. Dit kan in een ontwikkelende rol van hardware, software tot aan firmware of testing zijn. Of ben je liever regelend en coördinerend bezig in de product of procesverbetering? Het maakt niet uit hoe je impact wil maken, of dat nou in de high-tech, semicon, healthcare of automotive is. Wij helpen je aan de juiste carrière.

Mechanica

Je deinst niet terug voor complexiteit en zet graag je creativiteit in om doeltreffende oplossingen te bedenken. Of je nu de voorkeur geeft aan onderzoek en ontwikkeling, ontwerpen en construeren, of het optimaliseren van productieprocessen, wij bieden de perfecte uitdaging die aansluit bij jouw ambitie.

Automatisering

De wereld veranderd. Handmatige processen worden steeds meer geautomatiseerd. Vanaf specificatie een totaal geautomatiseerd proces ontwikkelen is iets wat jou aanspreekt. Jij kent de machines van binnen en buiten en weet de wereld iedere dag een stukje efficiënter te maken. Of je nou als software dan wel hardware engineer aan de slag wilt, of liever regelend en coördinerend bezig bent. Uitdagingen zijn er genoeg. Van machinebouwer tot aan producent. Hier start je carrière.

Informatie Technologie

De wereld digitaliseert. Elke dag worden nieuwe toepassingen ontwikkeld. Creativiteit, probleem oplossend vermogen en analytisch denken zijn kernmerken die bij jou passen. Wil jij richting de software ontwikkeling gaan als backend dan wel full stack developer? Of toch liever als systeembeheerder of data scientist aan de slag? Wij hebben het netwerk en de kennis om jou aan de juiste carrière te helpen.

Onderhoud & Service

De kennis en kunde om onderhoud te plegen en problemen op te lossen zijn onmisbaar in de technische wereld. Of je nu liever in de fabriek of op locatie van de klant bezig bent, jij zit niet graag stil en dat is precies wat onze machinebouwers en producenten nodig hebben. Van assemblage of onderhoud tot aan het in bedrijf stellen van machines, jouw carrière start hier.

Installatietechniek

Het installeren van systemen en producten bij verschillende klanten is wat installatietechniek zo mooi maakt. Van machinebouwers en producenten tot aan woningbouw en utiliteit, installatietechniek komt overal in terug en is daarom zo onmisbaar. Of je dit nou liever werktuigbouwkundig of elektrotechnisch doet, wij hebben de juiste mogelijkheden voor jou.