Toon’s zoektocht naar de perfecte match

Toon, een gepassioneerde elektronica liefhebber met een diploma in Elektrotechniek, vond zijn weg naar zijn eerste baan dankzij Engify. Na een snelle en professionele bemiddeling bij VIRO als Routing Engineer, leerde Toon een stimulerende werkomgeving kennen waar hij zijn technische vaardigheden kan benutten.

In dit artikel:

Toon
Routing Engineer

Toon, een gepassioneerde elektronica liefhebber met een diploma in Elektrotechniek, vond zijn weg naar zijn eerste baan dankzij Engify. Na een snelle en professionele bemiddeling bij VIRO als Routing Engineer, leerde Toon een stimulerende werkomgeving kennen waar hij zijn technische vaardigheden kan benutten. Met inmiddels een vast contract op zak, leuke collega’s en een uitdagende baan bij VIRO, staat Toon open voor wat de toekomst hem te bieden heeft.

Een positieve eerste indruk

Toen Engify via LinkedIn met Toon in contact was gekomen zagen wij een directe, realistische maar ook positieve jongeman voor ons zitten. Toon zocht niet alleen naar een uitdagende functie, maar ook naar een bedrijf dat zijn persoonlijke behoeften begreep: een relaxte werksfeer, ruimte voor ontwikkeling en interessante projecten die zijn technische vaardigheden zouden uitdagen.

Snel en professioneel

Het proces met Engify was snel en professioneel, een positieve samenwerking ten opzichte van ervaringen uit het verleden. Engify begreep zijn behoeften en begeleidde hem betrokken door het sollicitatieproces. Dit resulteerde al snel in een mooi aanbod bij VIRO, een bedrijf met de juiste locatie en boeiende mogelijkheden.

‘’Ik had nooit verwacht dat er zo snel en professioneel gewerkt zou worden in de recruitment.’’

De perfecte match

Bij VIRO vond Toon zijn plek als Routing Engineer, waar hij zijn passie voor elektronica en technologie kan combineren met zijn vaardigheden in 3D CAD-tekenen. Het werk is niet alleen mentaal stimulerend, maar vergt ook de nodige creativiteit en gepuzzel.

Wat Toon het meest waardeert aan zijn nieuwe baan is de werksfeer en de collega’s. Hij voelde zich vanaf zijn eerste werkdag al meteen thuis en waardeert ook het contact met Engify tijdens zijn werkzaamheden. Professioneel, snel en duidelijk – Engify was er wanneer hij ze nodig had.

Met een vast contract op zak kijkt Toon vooruit naar zijn toekomstige groei en ontwikkeling binnen VIRO. Hij is vastberaden om zijn expertise verder uit te breiden en meer uitdagende projecten aan te gaan terwijl hij geniet van deze onderste unende werkomgeving.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deel dit bericht:

Vragen of hulp nodig?

#durftevragen

Wil je meer uit je carrière halen? Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen met een vrijblijvend gesprek. Neem contact op en onze Business Consultants staan voor je klaar.

Daan Winter

Vragen of hulp nodig?

#durftevragen

Wil je meer uit je carrière halen? Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen met een vrijblijvend gesprek. Neem contact op en onze Business Consultants staan voor je klaar