Simone Wijnen

Junior Embedded Software Engineer
2800

Personalia

Hoi!

Mijn naam is Simone en ik ben 24 jaar oud.

Voor een nieuwe baan ben ik op zoek naar een plek als Junior Embedded Software Engineer. Als starter zou ik graag willen bijdragen als ontwikkelaar binnen verschillende projecten om daarmee ervaring op te kunnen doen.

Woonplaats
Hattem
Software kennis
Kennis op het gebied van: C/C++, Python, SQL, VHDL, microcontrollers, (basis) elektrotechniek, RTOS, UML, Agile Scrum.

Location

Opleidingen

H
Hogeschool Windesheim
HBO-ICT

Ik ben afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim met de opleiding HBO-ICT met specialisatie Embedded Systems & Automation. In deze jaren heb ik kennis opgedaan en toegepast op het gebied van (embedded) softwareontwikkeling. Zo heb ik geleerd over RTOS, C/C++, microcontrollers, architectuur van microprocessoren, VHDL (FPGA), en (basis) elektrotechniek.

Werkervaring

S
Senior Verkoopmedewerker 2021-11-01 - 2023-03-01
Luca's by Julia's

Zwolle

Ervaring met het bereiden en uitserveren van verschillende soorten dranken/gerechten. Geleerde werkzaamheden: - Omgaan met klantcontact - Samenwerking met collega's - Werken onder tijdsdruk

A
Afstudeerstage - Embedded Software Engineer 2023-01-31 - 2023-07-31
ICT Group

Deventer

Onderzoeken, ontwerpen en realiseren van een ontwikkelboard aansluitend voor ROS-toepassingen op een gestandaardiseerd robotplatform (TurtleBot3). De verantwoordelijkheden lagen op het gebied van hardware- (fysieke hardware-ontwerp) en softwareniveau (ontwikkelen van softwaredrivers).

S
Servicedeskmedewerker 2024-01-02
VConsyst B.V.

Genemuiden

Als servicedeskmedewerker ben ik verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen en klachten van klanten (e-mail en telefonisch contact) van VConsyst.