Voorwaarden

Home / Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Welkom bij Engify! Voordat je onze diensten gebruikt, vragen we je vriendelijk om deze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op jouw gebruik van de Engify-website en alle gerelateerde diensten die wij aanbieden.

1. Gebruik van de Diensten:

Door Engify te gebruiken, stem je ermee in dat je gebonden bent aan deze algemene voorwaarden. Je mag onze diensten alleen gebruiken in overeenstemming met deze voorwaarden en alle toepasselijke wetten en voorschriften.

2. Accountregistratie

Om volledig gebruik te maken van onze diensten, kan registratie van een account vereist zijn. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van nauwkeurige en actuele informatie tijdens het registratieproces en voor het veilig houden van je inloggegevens.

3. Vacatures en Sollicitaties:

Engify biedt een platform waarop werkgevers vacatures kunnen plaatsen en werkzoekenden kunnen solliciteren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van vacatures of voor het gedrag van werkgevers of sollicitanten.

4. Privacy

Wij respecteren jouw privacy en behandelen jouw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Door Engify te gebruiken, stem je in met het verzamelen en gebruiken van jouw informatie zoals beschreven in dit beleid.

5. Intellectuele Eigendom:

Alle inhoud op Engify, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en software, is eigendom van Engify of onze licentiegevers en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

6. Beëindiging

Wij behouden ons het recht voor om jouw toegang tot Engify op elk moment en om welke reden dan ook te beëindigen of op te schorten zonder voorafgaande kennisgeving.

7. Wijzigingen in de Voorwaarden:

Wij kunnen deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd bijwerken. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Jouw voortgezet gebruik van Engify na eventuele wijzigingen impliceert jouw aanvaarding van de bijgewerkte voorwaarden.